Over Abfeco

Over Abfeco

Abfeco is een groothandel in bouwmaterialen. Bij ons kunt u zowel terecht als particulier, als zelfstandige en als groter bedrijf. Dit alles tegen bodemprijzen en levering in Nederland, België en Duitsland.

Abfeco Loodgieters & Bouwmaterialen heeft een groot assortiment op het gebied van bouw- en afbouw-producten; verwarming, installatiemateriaal, tegels & lijmen, stukadoorsmaterialen, gereedschap, sanitair, elektra en verf & toebehoren. Vanuit onze vestiging te Vlaardingen zijn al onze producten direct uit voorraad leverbaar, tenzij anders vermeld.

Wij krijgen regelmatig nieuwe producten die wij op onze online shop aanbieden, houdt deze dus in de gaten.

Al onze producten zijn direct uit voorraad leverbaar vanuit onze vestiging te Vlaardingen, tenzij anders vermeld.

In onze online shop vindt u ons assortiment in CV ketels, rookgas materiaal, radiator en toebehoren, vloerverwarming, fittingen, leidingen, thermostaten, inbouwreservoirs, wandclosets, duoblokken, toiletzittingen, wastafels, kranen, riolering, tegels en lijmen, stukadoorsmateriaal, verf en toebehoren, gereedschap en schakelmateriaal.

Ook voor grote aantallen kunt u direct bij ons terecht, wij leveren dan direct vanuit ons magazijn.

Wij hebben een groot aantal toeleveranciers en kunnen op bestelling eventueel nog veel meer leveren. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.